Intensivkurs i svømming

Solsikker

Elevene får 60 minutter med svømmeopplæring hver dag fra mandag til fredag i en uke. Oppmøte er utenfor garderobene i svømmehallen, og en assistent følger opp elevene i garderoben og er tilstede i badet under svømmeopplæringen. Elevene må ha med badetøy, badehette, håndkle og såpe. Det er satt av tid til skift og dusjing før og etter svømmeopplæringen. Opplæringen gjennomføres av erfarne svømmeinstruktører.

Påmeldingsfrist: torsdag før kursstart. (Skolen anbefaler at dere melder dere på så raskt som mulig for å sikre dere plass)

For å melde på: gå inn på Sommerskolen Oslos nettside www.sommerskolenoslo.no

• Logg inn øverst på siden, med ID-Porten eller Feide
  • Foresatte benytter ID-Porten (som f.eks. ved innlogging i nettbank og Altinn)
  • Elever over 13 år kan benytte Feide-bruker fra Osloskolen
  • Du kan også få hjelp til påmelding ved din skole

Har du spørsmål eller trenger hjelp til påmelding ta kontakt med skolen eller Sommerskolen Oslo på e-post sommerskolen@ude.oslo.kommune.no eller telefon 23 05 10 06.

Intensiv svømmeopplæring 8. – 10. trinn

Uke