Hovedseksjon

M&D

Tine mat og drikke

M&D fra TINE en forlengelse av Skolelyst, ordningen mange kjenner fra barneskolen. M&D skal ikke erstatte matpakka, men er et godt supplement som gir elevene tilgang til påfyll gjennom skoledagen. Elevene kan hente produktene de ønsker fra vendingautomater på skolen, uansett når de trenger det. M&D tilbyr tre meieribaserte produkter og to varianter basert på frukt, bær og grønnsaker. Produktene er uten tilsatt sukker eller kunstig søtning, med et naturlig innhold av sukker fra melk eller frukt og bær.

Elevene får utdelt egen M&D-brikke på skolen, som foresatte fyller på med 10, 20 eller 30 klipp på Tinematogdrikke.no. Forbruket er forutsigbart med valgfri grense for antall produkter eleven kan hente ut per dag.

Les mer på www.tinematogdrikke.no

Utover dette har ikke skolen noe med automatene å gjøre. Ved spørsmål eller andre henvendelser må Tine kontaktes.